Преузмите контролу

Имате контроле за управљање
приватношћу.

Податке користимо да би наше услуге биле што корисније, али ви одлучујете о томе које типове података ћемо прикупљати и користити. Направили смо страницу Мој налог која вам пружа брз приступ једноставним алаткама које вам помажу да управљате приватношћу и безбедношћу. Прегледом следећих подешавања одлучујете на који начин ваши подаци могу да помогну да Google услуге боље раде за вас.

Иди на Мој налог

Управљајте подешавањима приватности помоћу Провере приватности

Треба вам само неколико минута да бисте одредили типове података које Google прикупља, ажурирали личне податке које ћете делити са пријатељима или јавно и прилагодили типове огласа које желите да видите на Google-у. Ова подешавања можете да промените кад год желите.

Покрени Проверу приватности

Заштитите налог помоћу Провере безбедности

Прво што можете да урадите да бисте заштитили Google налог јесте да покренете Проверу безбедности. Направили смо је да бисмо вам омогућили да проверавате да ли су ваше информације за враћање приступа налогу ажуриране и да ли су веб-сајтови, апликације и уређаји који су повезани са налогом они које још увек користите и који су поуздани. Ако вам нешто изгледа сумњиво, можете одмах да промените подешавања или лозинку. Провера безбедности траје само неколико минута и можете да је покренете кад год желите.

Покрени Проверу безбедности

Одлучите који подаци ће бити повезани са налогом

Било да су у питању боље опције за редовно путовање у Мапама или бржи резултати у Претрази, захваљујући подацима које чувамо са вашим налогом, Google услуге ће вам постати много корисније. Помоћу Контрола активности можете да одлучите који се подаци повезују са налогом и да паузирате прикупљање одређених типова података – попут претрага и активности прегледања, места које посећујете и информација са уређаја.

Иди на Контроле активности

Контролишете огласе на основу подешавања

У Подешавањима огласа можете да контролишете огласе засноване на темама које вас занимају. На пример, ако користите подешавање Персонализација огласа да бисте рекли Google-у да волите поп музику, можете да видите огласе за предстојећа издања и наступе у вашој близини када сте пријављени на YouTube.

Ако искључите Персонализацију огласа док сте пријављени, престаћемо да вам приказујемо огласе повезане са интересовањима на Google услугама и на партнерским веб-сајтовима и у апликацијама. Ако сте одјављени, искључивање Персонализације огласа утиче само на Google услуге на којима се приказују огласи.

Иди у Подешавања огласа

Погледајте који подаци се налазе на налогу на страници Моје активности

Страница Моје активности је централно место на коме можете да пронађете ствари које сте претраживали, прегледали и гледали помоћу наших услуга. Да бисмо вам олакшали да се сетите ранијих онлајн активности, пружамо вам алатке за претраживање према теми, датуму или производу. Можете трајно да избришете одређене активности или чак читаве теме за које не желите да буду повезане са налогом.

Иди на Моје активности

Прегледајте основне информације о налогу

Контролишите које личне податке делите на Google услугама – попут имена, имејл адресе и броја телефона.

Иди на преглед личних података

Алатка Преузмите податке вам омогућава да преузмете садржај где год да се налазите

Ваше слике. Ваши имејлови. Ваши контакти. Чак и ваши обележивачи. Ви контролишете садржај који чувате на Google налогу. Зато смо направили алатку Преузмите податке – да бисте могли да направите њихову копију, резервну копију или чак да их преместите у неку другу услугу.

Иди у алатку Преузмите податке